Julemarkeder og Julegateåpninger nær Paulsrud

Posted by Paulsrud Gård on November 07, 2016

Lørdag 26. november - Søndag 27. november: 

Årets store førjulsbegivenhet på Maihaugen i Lillehammer foregår første adventshelg. Det blir som vanlig hyggelig atmosfære og flott førjulstemning, program for hele familien. Salg fra hus på hele Maihaugen, torgsalg, underholdning og mye god mat. Julepyntede hus fra middelalderen til 1950-tallet. Mer enn 120 salgsboder som bugner av håndverks- og husflidsprodukter, fristende mat og andre julevarer. Sang, musikk, juleverksted og pepperkakebaking. Kl 11-18 begge dager.

30 min fra Paulsrud.

Søndag 27. november og Lørdag 10. desember

Julekafè og gardsbutikk i Kulturstua i Ro. Unike muligheter for å få tak i spesialiteter til jul. Kl. 12:00-16:00.  www.kulturstua.no

10 min fra Paulsrud

Torsdag 1.desember:

Norges mest kjente julegate åpner i Lillehammer.

Velkommen til en stemningsfull og hyggelig ettermiddag i gågata. Vær med å skape julemagi - møt opp med nisselue og fakkel og vær med på nissetoget gjennom gågata og ned til julegrantenningen på Stortorget.

25 min fra Paulsrud.

Program:
Kl. 16.00 Sminking/ Salg av fakler
Kl. 16.30 Oppmøte for nissetog ved Bingoen
Kl. 17.00 Nissetoget starter - vi går til Stortorget
Kl. 17.30 Offisiell julegateåpning på Stortorget v/ ordfører Espen Granberg Johnsen. Det blir sang og musikk og kanskje kommer nissen?

Fredag 2. desember - Fredag 9. desember:

Åpent julebord i Kulturstua i Ro! God og gammeldags julemat og andre spesialiteter.

10 min fra Paulsrud.

Lørdag 5. desember - Søndag 6. desember:

Julemarked på Aulestad, Follebu. Bjørnstjerne Bjørnsons dikterhjem. Her kan du oppleve historisk atmosfære, delta på juleomvisninger i hjemmet, og sikre deg flotte julegaver og mat fra lokale produsenter. Omvisning hver time fra 11.30 til 15.30 

 kl. 11.00 - 17.00

10 min fra Paulsrud.

Ekte gårdsferie med julekulisser: Høytidspyntede tømmerhytter:

Vi ønsker hjertelig velkommen til koselige, varme hytter og masse snø under årets lokale julemarkeder og julegateåpninger.

Informasjon, bilder og priser av våre 3 hytter på tunet er å finne under linken øverst:  "Tjenester" og deretter "Overnatting".